Денес теренските екипи го разубавеа зеленилото на кружниот тек во Топанско Поле и цветната фигура Корпа на ул. Дижонска во општина Чаир. Вибрантните бои на хризантемата од сега нудат уште поголемо уживање и задоволство во очите на сите минувачи и посетители на овие локации.

Share