Gjatë vikendit që lamë pas, ekipet tona e filluan aksionin e madh të pastrimit të terrenit dhe gjelbërimit në komunën e Çairit, ku ky aksion do të vazhdojë edhe gjatë ditëve të ardhme. Krasitja e drunjve dhe e kaçubave si dhe mbledhja e gjetheve dhe të mbeturinave ndërtimore, paraqesin disa prej aktiviteteve kryesore të ekipeve tona.
Qëllimi është që qyteti i Shkupit të shkëlqejë së bashku me pranverën që po e presim.

Share