Parku i Parajsës është një nga vendet më të bukura në lagjen Lisiçe e Re. Ekipi ynë çdo ditë kujdeset që parku të jetë i rregulluar dhe i pastër, ose me një fjalë – parajsë
Dy kulla të reja vrojtimi në shpatet e Vodnos:
Deri në majën e Vodnos
Vodnoja e Mesme, në rrugën për në Nerez
Me fidanë të luleve vjeshtore të llojit krizantemë e dekoruam shportën në parkun në rr. Dizhon.
Në më shumë lokacione nëpër parqet dhe bulevardet jemi duke kositur sipërfaqet me bar, si një nga aktivitetet e rregullta të ndërmarrjes.

Share