Рајски парк е едно од најубавите места во населба Ново Лисиче. Нашиот тим секојдневно се грижи паркот да биде уреден и чист, или со еден збор – рајски
Две нови посматрачници на падините на Водно:
До врвот на Водно
Средно Водно, на патот кон Нерези
Со есенски цветен расад од видот хризантема ја украсивме корпата во паркот на ул. Дижонска
На повеќе локации низ парковите и булеварите вршиме косење на тревните површини, како една од редовните активности на претпријатието.

Share