Për lëvizje të këndshme dhe të sigurt nëpër shtigjet e biçikletave dhe shtigjet e këmbësorëve në qytet, ekipet nisën aksionin për krasitjen e degëve të pemëve përgjatë bul. M.T. Golloganov, bul. KAÇKM, rr. Nikolla Parapunov dhe bul. 11 Tetori.
Aksioni do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.
Share