За пријатно и безбедно движење низ велосипедските и пешаките патеки во градот, екипите започнаа акција за поткастрување на гранките од дрвјата долж бул. М.Т. Гологанов, бул. АВНОЈ, ул. Никола Парапунов и бул.11 Октомври.
Акцијата ќе продолжи и наредните денови.
Share