• Sot ekipet e Sektorit Aletë e Drurëve në bashkëpunim me NP Parkingu i Qytetit filluan me rregullimin e gjelbërimit pranë parkingut zona D3, prapa QT Biser në komunën e Aerodromit. Është duke u realizuar krasitja dhe formësimi i kurorave të pemëve, me qëllim të parkimit më të aksesueshëm dhe më të sigurt të automjeteve.
  • E formuam lehen e luleve përpara Kuvendit republikan.
  • Rregullimi i zhardinerave te Keji 13 Nëntori
  • Bit Pazari
Share