• Денес екипите од секторот Дрвореди, во соработка со ЈП Градски паркинг, започнаа со уредување на зеленилото покрај паркингот зона Д3, позади ТЦ Бисер во општина Аеродром. Се врши кастрење и оформување на крошните на дрвја, со цел попристапно и побезбедно паркирање на возилата.
  • Ја оформивме цветната леа пред републичкото собрание.
  • Ги уредуваме жардиниерите на Кеј 13-ти Ноември
  • Бит Пазар
Share