Lokacioni ynë i sotëm !?
Gjelbërimi i rrethrrotullimit në bulevardin Ushtria Maqedonase.
Fidanë të rinj të llojeve: hamaciparis elvodi, buksus, livando, nandina, berberis dhe viburnum mbollëm në gjelbërimin duke i dhënë një larmi dhe një tërësi kompozite rrethrrotullimit në bulevardin.
Share