Наша денешна локација !?
Зеленилото на кружниот тек на булевар Македонска војска.
Нови садници од видовите: хамаципарис елводи, буксус, лаванда, нандина, берберис и вибурнум засадивме во зеленилото давајќи разноликост и композитна целина на кружниот тек на булеварот.
Share