• Ekipi nga rajoni i Çairit me traktor kositës dhe trimerë në mëngjesin e sotëm janë duke e rregulluar  gjelbërimin në bul. H. T. Karposh dhe rr. Resenska.
  • Komuna e Butelit
  • Sot u mbajt mbledhja e 16-të e Këshillit Drejtues të Ndërmarrjes, me prezencë të kombinuar, përkatësisht me prezencë fizike dhe online përmes aplikacionit zoom, në të cilën u miratuan disa vendime të rëndësishme për punën e ndërmarrjes.
Share