Organizata sindikale dhe përfaqësuesit e menaxhmentit të ndërmarrjes me dhuratë simbolike kolegëve që dalin në pension dhe atyre me 25 vite stazh pune, u dërguan urime për përkushtimin në punë, kontributin e deritanishëm dhe u uruan ditë të këndshme të pensionistit.

Share