Në seancën e djeshme të Këshillit të Qytetit të Shkupit u soll vendim për ndërtimin e Mega Parkut në komunën e Çairit. Gëzohemi që do të kontribuojmë për më shumë sipërfaqe të gjelbra në qytet!

Vazhdojmë me agjendën për një Shkup të pastër dhe të gjelbër!

Share