На вчерашната седница на Советот на Град Скопје се донесе Одлука за изградба на Мега парк во општина Чаир. Се радуваме што ќе допринесеме за повеќе зелени површини во градот!

Продолжуваме со агендата за чисто и зелено Скопје!

Share