Lulja sezonale i zbukuron lehet nëpër qytet

Filluam me ndryshimin dhe plotësimin e rasatit të luleve dimërore në disa lokacione në gjelbërimin e qytetit.

Sot lulet e reja tashmë vërehen në sipërfaqet e luleve përballë ISHP Spitali i Qytetit, ndërsa këto ditë me lule manushaqe i rregulluam edhe lehet e luleve para Kuvendit të RMV-së.

Share