Сезонско цвеќе ги краси леите низ градот

Отпочнавме со промена и дополнување на зимскиот цветен расад на повеќе локации низ зеленилото во градот.

Денес новите цветови веќе се забележуваат на цветните површини спроти ЈЗУ Градска болница, а деновиве со љубичица ги уредивме и цветните леи пред Републичко собрание.

Share