Në gjelbërimin në bul.Filipi i Dytë sot vazhdojmë me aksionin për rregullimin e gjelbërimit publik ku ekipet bëjnë:

-Kositjen e barit

-Mbledhjen e barit të kositur

-Krasitjen e shkurreve

-Mbledhjen e letrave dhe mbeturinave

-Ngarkimin e tyre në kamion

Sipas planit të punës, aktivitetet do të realizohen edhe në ditët në vijim, në lokacionet e parapara në qytetin.

Share