На зеленилото на бул.Филип Втори денес продолжуваме со акцијата за уредување на јавното зеленило, каде екипите вршат:

-Косење на трева

-Собирање откос

-Кроење на грмушки

-Собирање на хартија и отпадоци

-Утовар во камион

Согласно планот за работа активностите ќе се одвиваат и наредните денови, на претходно предвидени локации низ градот.

Share