Javën e punës e nisim me rregullim të vazhdueshëm të sipërfaqeve me bar të gjelbërimit të bulevardit në komunën e Karposhit.
Rrugës nga kryqëzimi i bulevardit Ilinden deri te rrethrrotullimi në Bulevardin 8 Shtator, ekipet po mbledhin barin të kositur, letra dhe mbeturina dhe ngarkojnë të njëjtën masë.
Me këto aktivitete kemi mbuluar edhe rregullimin e gjelbërimit anësor në Bulevardin Partizanski Odredi.
Mirëmbajtja dhe rregullimi i rregullt i gjelbërimit përgjatë rrugëve është aktiviteti ynë prioritar.Përveç funksionit eko të fidanëve dhe vegjetacionit, mirëmbajtja aktuale synon të mundësojë shikueshmëri më të madhe në trafik.
Share