*Jemi gjithmonë në krye të detyrës për gjelbërim jashtëzakonisht të rregulluar dhe të pastër . Sot, ekipet kositën barin, mblodhën barin e kositur dhe mbeturinat në zhardinerën qendrore në bul. Bosnja dhe Hercegovina.

*Vazhdojmë me zbukurimin e qytetit me lule. E zbukuruam me krizantema rrethrrotullimin në bul. Serbia afër Cimentarës në lagjen e Kisella Vodës.

Share