* Секогаш сме исправени на задачите за беспрекорно уредено и чисто зеленило. Денес екипите извршија косење на тревата, собирање на откосот и отпадоците на средишната жардиниера на бул. Босна и Херцеговина.

*Продолжуваме со цветното разубавување на градот. Со хризантеми го украсивме кружниот тек на бул. Србија кај Цементара во наделбата Кисела Вода

Share