Krahas aktiviteteve të rregullta të mirëmbajtjes dhe rregullimit të gjelbërimit, sipërfaqen me lule te rrethrrotullimi në bulevardin Serbia në komunën e Kisella Vodës e dekoruam me krizantemë (chrysanthemum) rozë, të kuqe dhe të bardhë.
Krizantema me formën e saj të bujshme dhe ngjyrat e fuqishme e përmirëson disponimin në këto ditë vjeshte me shi.
Share