Покрај редовните активности на одржување и уредување на зеленилото, со розова, црвена и бела хризантема (chrysanthemum) ја уредивме цветната површина на кружниот тек на булевар Србија во општина Кисела Вода.
Хризантемата со својата бујна форма и силни бои го подобрува расположението во овие дождливи есенски денови.
Share