Aktivitetet e sotme të rregullta për rregullimin e gjelbërimit në parkun e qytetit i realizuam së bashku me disa kolegë dhe kolege të administratës.
Drejtori Sefi Shabani bëri një xhiro nëpër park, me ç’rast i përshëndeti ekipet në terren dhe theksoi se së bashku mund të kontribuojnë dukshëm më shumë në mirëmbajtjen e natyrës dhe gjelbërimit.
Share