Денешните редовни активности за уредување на зеленилото во Градскиот парк ги реализиравме заедно со дел од колегите и колешките од администрацијата.
Директорот Сефи Шабани направи обиколка низ паркот, поздравувајќи ги екипите на терен, истакнувајќи дека здружено може значително повеќе да се придонесе во одржливоста на природата и зеленилото.
Share