Filluam me rregullimin intensiv të hapësirave të gjelbra përgjatë bulevardeve në trasenë e Maratonës së Shkupit Wizz Air, e cila do të mbahet të dielën, më 1 tetor.
Në kuadër të kompetencave tona, përpiqemi të kontribuojmë në realizimin e suksesshëm të kësaj gare tradicionale të maratonës dhe qyteti i Shkupit të prezantohet si nikoqir në dritën e denjë.
Share