Drejtori Sefi Shabani inspektoi aktivitetet e sotme të ekipeve për rregullimin e gjelbërimit në Parkun e Qytetit.

Duke përshëndetur angazhimin e ekipeve, drejtori u dëshiroi atmosferë të këndshme pune në realizimin e aktiviteteve për rregullimin plotësues të leheve të luleve në parkun me fidanë sezonalë, për kositjen e sipërfaqeve me bar dhe rregullimin e labirintit dhe përmbajtjeve të tjera të gjelbra në parkun.

Vazhdojmë të punojmë për parqe dhe gjelbërim të rregulluar në qytet për qëndrim të këndshëm të vizitorëve.

Share