Këto ditë me vegjetacion të ri e pasuruam zhardinerën qendrore në bulevardin Shën Klimenti i Ohrit në qendër të qytetit.
Aktivitetet e planifikimit të peizazhit dhe rregullimit të gjelbërimit të bulevardit janë një pjesë e rëndësishme në formimin e kontureve të gjelbra të sipërfaqeve publike nëpër qytet.
Rregullimi i gjelbërimit publik do të vijojë edhe në ditët në vijim.
Share