Кositja e barit, ujitja e gjelbërimit dhe grumbullimi i letrave dhe mbeturinave janë aktivitetet e sotme të ekipeve në Parkun e Parajsës në lagjen Lisiçe e Re.
Parqet në gjelbërimin e qytetit me strukturën dhe rregullimin e tyre hortikulturor, elementet e parkut dhe përmbajtjet e tjera, paraqesin një vend të vërtetë për pushim dhe relaksim të qytetarëve në këto muaj të verës.
Share