Косење трева, наводнување на зеленилото и собирање хартија и отпадоци се денешните активности на екипите во Рајски парк во населбата Ново Лисиче.
Парковите низ градското зеленило со својата хортикултурна структура и уредување, парковски елементи и други содржини, претставуваат вистинско место за одмор и релаксација на граѓаните во овие летни месеци.
Share