Vendosja e stolave dhe ngjyrosja e pushimoreve, nga duart e shkathta të ekipeve tona të Gjelbërimit Jashtë urban.
Bulevardin Aleksandri i Maqedonisë në Autokomandë e dekoruam me fidan të ri të luleve të llojit të krizantemës
Sot në mëngjes ekipet tona në parkun Saraj kanë hasur rekuizitë të thyer për fëmijë, me ç’rast kanë bërë ndërhyrje të menjëhershme dhe e kanë meremetuar atë.
Sot vazhdojmë me mbjelljen e fidanëve të rinj në gjithë qytetin.

Share