Поставување клупи и бојадисување на видиковците, од вештите раце на нашите екипи од Вонградско зеленило.
Булеварот Александар Македонски во Автокоманда го украсуваме со нов цветен расад од видот хризантема
Искршен детски реквизит во паркот Сарај ги пречека нашите екипи утрово. Тие интервенираа веднаш и реконструкцијата е веќе завршена.
Денес продолжуваме со садење на нови млади садници низ сиот град.

Share