Kjo është vetëm një pjesë e vandalizmit në Parkun e Qytetit nga shkatërrimi e të mirave publike nëpër sipërfaqet e gjelbra.

U BËJMË THIRRJE të gjithë vizitorëve që të kenë kujdes dhe të sillen me ndërgjegje ndaj pajisjeve urbane dhe monumenteve të vendosura nëpër sipërfaqet publike.

Share