Ова е само дел од вандализмот во Градскиот парк на уништување на јавните добра низ зелените површини.

АПЕЛИРАМЕ до сите посетители да внимаваат и совесно се однесуваат кон поставената урбана опрема и споменици низ јавните површини.

Share