Pas raportimit të qendrës së dispeçerit të NQP-së në rr. 11 Tetori për degë të anuara dhe qarkullim të vështirësuar të autobusëve dykatësh, mëngjesin e sotëm ekipi nga Sektori Aletë e Drurëve bëri intervenim në lokacionin e potencuar, me ç’rast u krasitën edhe kurorat tjera përgjatë rrugës.

Share