По пријава од диспечерскиот центар на ЈСП на ул. 11 Октомври за навалени гранки и отежнато движење на двокатните автобуси по коловозот, утрово екипа од Дрвореди изврши интервенција на посочената локација, при што се направи поткастрување и на останатите крошни долж улицата.

Share