Tradicionalisht, për të 27-tën herë në organizim të Organizatës sindikale SPHT në Ohër u mbajtën Lojërat Sportive Sindikale - Komunalijada. Morën pjesë një numër i madh përfaqësuesish - pjesëmarrës dhe mysafirë nga disa ndërmarrje komunale në vend. Edhe këtë vit punonjësit tanë morën pjesë në këtë manifestim. Duke garuar në lojërat sportive në disiplinën e
Në konceptin e programit për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra publike nëpër qytet, është cekur edhe parku i cili këto ditë u rregullua në Butel 2. Me sipërfaqe prej 4.230m² në afërsi të Poliklinikës në Çair, gjelbërimi i ri e zbukuroi parkun, ku krahas rregullimit të hapësirës me gjelbërim të ri u vendos edhe sistem
Gëzuar ditën e pavarësisë !