Долж страничното зеленило на булевар Партизански одреди новите зимзелени садници од видот туја вудворд се вистинско освежување кои теренските екипи деновиве етапно ги засадуваат.
Нивната примарна функција е од особено значење за најфреквентната сообраќајница, дополнувајќи го просторот на зелениот коридор.
Share