Për shkak të paralajmërimeve për shfaqjen e erës së fortë që pritet të kaplojë qytetin gjatë orëve të paradites së ditës së nesërme dhe e cila do të sillet nga drejtimi veri – perëndimor dhe njëherit do të përcillet edhe me të rreshura të furishme të shiut dhe me breshër, për këtë arsye i lusim qytetarët që automjetet e tyre të mos i parkojne nën drunjtë e lartë, me qëllim të evitimit të pasojave të padëshiruara.

Share