Për shkak të temperaturave të larta të cilat e kaluan territorin e Shkupit si dhe për shkak të paralajmërimeve dhe njoftimeve për rrezikun e zmadhuar për shfaqjen e zjarreve në mjediset e hapura, Apelojmë për kujdes të madh dhe për mobilitet te të gjithë qytetarët. Rekomandojmë që gjatë qëndrimit në sipërfaqet publike të evitohet ndezja
Po vazhdon më tutje rregullimi i sipërfaqeve të gjelbërimit publik në qytet. Ekipet tona gjatë periudhës filluan me rikonstruksionin e gjelbërimit në suaza të zhardinerive nga ana e majtë dhe e djathtë e bulevardit “Aradhet partizane”.  Aktivitetet punuese lidhur me rikonstruksionin e gjelbërimit anësorë të bulevardeve, do të zhvillohet përgjatë bulevardit nga dyja anët, duke
Për shkak të paralajmërimeve për shfaqjen e erës së fortë që pritet të kaplojë qytetin gjatë orëve të paradites së ditës së nesërme dhe e cila do të sillet nga drejtimi veri – perëndimor dhe njëherit do të përcillet edhe me të rreshura të furishme të shiut dhe me breshër, për këtë arsye i lusim