Pas periudhës me shi këto ditë dhe rritjes së barit nëpër qytet, ekipet tona të terrenit javën e punës e filluan me kositjen e gjelbërimit te udhëkryqi Detelinka në bul. Nikolla Karev, si dhe përgjatë bulevardeve dhe parqeve në të gjithë rajonin e qytetit.

Share