Pas erës së fortë që e goditi rajonin e qytetit këtë fundjavë, ekipet e terrenit janë duke i mbledhur degët e rëna nga pemët në bulevardin Aradhet Partizane, Ilinden dhe Teodosie Golloganov, si dhe nga Parku i Qytetit.

Share