Me fidane lulesh sezonale zbukurojmë figurat e luleve në të gjithë gjelbërimin e qytetit. Sot me fidanë të ri është formuar dhe rregulluar tërësisht figura e Lejlekut në bulevardin Jane Sandanski në komunën e Aerodromit.

Share