Ekipet e Sektorit Aletë e Drurëve sot kanë realizuar shkurtimin e drurëve në bulevardin Krste Petkov Misirkov, me synimin për shikueshmëri dhe siguri më të madhe të kalimtarëve dhe të gjithë përdoruesve të rrugës në këtë pjesë të qytetit.

Share