Me dinamikën e njëjtë këtë javë vazhdojmë me aktivitetet rrjedhëse për mirëmbajtjen e gjelbërimit në sipërfaqet e gjelbra publike.

Në zhardinerën qendrore në bul. Aleksandri i Maqedonisë ekipet e terrenit kryejnë kositje, krasitje dhe rregullim të gjelbërimit.

Share