Денес, во рамките на заедничката континуирана соработка со Стопанска банка АД – Скопје спроведовме активност на садење садници.
Со зимзелени садници го уредивме зелениот простор во Луна Паркот и ја дополнивме вегетацијата во Ботаничката градина.
Продолжуваме и понатаму да ги реализираме активностите од проектот #ЗеленЅид за зазеленување на градот, при што досега засадивме голем број дрвја на неколку локации низ Скопје.
Share