Ги информираме граѓаните да не ги паркираат возилата под дрвја поради најавите од УХМР за нестабилно време проследено со умерен до засилен ветер, кој во текот на ноќта и во утрешниот ден дополнително ќе се засили.
Доколку забележите паднато дрво Ве молиме да пријавите во ЦУК на тел. 195 или дежурните телефони објавени на нашата веб страница.

Share