Ekipet e NP Parqe dhe gjelbërime – Shkup këto ditë ndërtuan edhe një shtëpizë nga trungu i një druri të vjetër e të degraduar. Në parkun e Çairit kjo shtëpizë po e zbukuron hapësirën dhe paraqet një kënd  tejet interesant për  kalimtarët dhe vizitorët, e në veçanti për më të rinjtë – fëmijët.

Share