Поради здравствени предизвици денес си поднесов оставка од функцијата директор на ЈП Паркови и Зеленило. И благодарам на градоначалничката Арсовска за укажаната доверба и можност, но здравјето е поважна од секоја функција.На новото раководство му посакувам успешна и плодна работа.

Со почит З.Реџепи

Share