Поради најавите на обилни врнежи проследени со силен ветер и грмотевици во Скопскиот регион до крајот на неделава, ги предупредуваме граѓаните на претпазливост и воедно да внимаваат да не ги паркираат своите возила под високите дрвја, со цел да се избегне настанување на штети и несакани последици.

Share